tekstenergie

professionele en creatieve tekstschrijver

 

 

Erna Kagenaar 

Duidelijke taal 

 

 

 

 

Teksten schrijven is het mooiste wat er is! "Je verwoordt precies wat ik bedoel", is een reactie, die ik regelmatig ontvang op mijn content. Doel bereikt, want jij vraagt een professionele tekstschrijver en mag dan ook verwachten, dat de schrijver jou en/of jouw onderneming goed in woorden 'vertaalt'. Een tekst die na een paar zinnen al niet meer boeit, verveelt snel. Jouw website of social media, zal dan niet de verwachte reactie en actie krijgen, dus is de volgende aanbieder snel gevonden, next!

Bij TEKSTENERGIE, kun je marketinggerichte content verwachten, met een apart jasje. Omdat ik een sterk invoelend persoon ben en bijzonder creatief, zijn mijn teksten doelgericht, uitnodigend en als het kan, met een humoristische knipoog geschreven. Een pakkende quote of zelfs een kort gedicht, kan veel doen in content. 'Hoe kom je erop?', is ook een veelgehoorde reactie. Met ruimschootse ervaring in communicatie op allerlei niveaus en zakelijk schrijven in juridisch, maatschappelijke dienstverlening, ben ik allround tekstschrijver. Google is mijn vriend, laat me jou kennismaken met deze slimmerd! 

 

 Teksten met een missie 

 

Wat heb je nodig? Een ellenlange boodschappenlijst, met overbodige producten, of een strak lijstje met dito prijsje?

Als tekstschrijver raak ik de kern. Onzinnige, dubbele, te dure, woorden zul je door mij niet in jouw karretje vinden. Je kunt met mij wel alle kanten op, zakelijke, maatschappelijke, commerciële- en persoonlijke gelegenheidsteksten, zijn de gezonde ingrediënten, waar je nog lang van profiteert.

Duidelijke taal met een vooraf afgesproken duidelijke prijs, voor de woorden die jij zoekt en ik kan vinden.

Met deze 'boodschap, is het heel eenvoudig, neem contact met me op!